Over ons

Van vader op zoon

Het hoveniersvak leer je natuurlijk op school, onze mensen zijn opgeleid en hebben de juiste papieren. De echte kneepjes van het vak leer je van een 'guru' door mee te kijken, na te doen, tips te krijgen en het nog eens duizendmaal doen. Dat is de leerschool die we door zijn gegaan. Huib Bron, heeft na 50 jaar hovenieren de snoeischaar aan zijn zoon Patrick overgedragen.

Patrick Bron maakt iedere droomtuin werkelijkheid. Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften, de mogelijkheden van de ruimte te benutten en altijd te starten met een solide plan en een degelijk ontwerp. De materialen die wij gebruiken zijn getest en uitstekend bevonden, de afgelopen 50 jaar zijn we de samenwerking aangegaan met een select groepje leveranciers. De leveranciers waar wij mee werken voorzien ons van uitstekende materialen van een goede en eerlijke herkomst.

Sinds 2008 vind je Patrick in allerlei tuinen en is hij met planten bezig, in 2011 studeerde hij af aan het Wellant College met als specialisatie 'groensector'. Sindsdien bij verschillende hoveniersbedrijven actief geweest, maar sinds 2011 zijn echte plek gevonden en dat is zij aan zij met zijn vader. Begin 2020 heeft Huib Bron besloten een stapje terug te doen.

Tijdens de realisatie van uw buitenplezier gebruiken wij zoveel mogelijk bewuste materialen. Denk aan accu aangedreven machines, zodat er geen uitstoot meer plaatsvindt. Biologisch bestrijden en leveranciers selecteren die hier hetzelfde over denken. Uw buitenplezier is onze zorg.

Cookies

Als u verder klikt op onze website, gaat u er ook mee akkoord dat we cookies gebruiken. Daarmee verzamelen we anonieme gegevens en volgen we wat bezoekers doen op onze website. Met die informatie verbeteren we onze website. Meer informatie