Tuinaanleg & Renovatie

Tuinaanleg

Onze passie voor het buitenleven ziet u terug in iedere tuin. Een team met kennis van plant en bestrating en gemotiveerd het ontwerp tot realiteit laat komen. Wij nemen, als u wenst, het gehele traject uit handen. Door uw wensen en ons professioneel advies ziet u de gewenste buitenruimte ontstaan. Samen werken we al vijftig jaar met allerlei bomen, struiken, bloemen en andere planten dus wij weten goed welke plant bij uw wensen en ruimte past. Na de beplanting geven we u tips en tricks over onderhoud en snoeiwerk. Natuurlijk kunnen we dat ook voor u uit handen nemen.

In de moderne tuin zien we steeds vaker vijvers, overkappingen, pergola's en houtwerk terugkomen. Dat maakt de tuin wat ons betreft nog mooier.

Het ontwerp komt alleen tot zijn recht door het gebruik van de juiste materialen en de juiste planten. Wij werken nauw samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers en kunnen u ook aan hen voorstellen. Bijvoorbeeld door daar eens langs te gaan om de voorraad met eigen ogen te bekijken. Ook voor klein materiaal zoals schroeven, planken, belichting en bekabeling werken wij alleen samen met leveranciers van producten die wij al langere tijd gebruiken en getest hebben.

Renovatie
Een tuin renoveren is aan ons goed besteed, welke materialen en planten kunnen we hergebruiken en wat heeft u geleerd van uw huidige buitenruimte? We zijn gespecialiseerd in platen en bomen herplaatsen of daar zorgvuldig omheen te werken.