ONTWERPEN

De drie R'en

Vooropgesteld staan uw wensen en uw tuin. Door eerst goed naar u te luisteren en de mogelijkheden van de tuin te bekijken komen wij bij u terug met een verrassend ontwerp. Aan uw wensen voegen we altijd drie design elementen terug waaraan u onze tuinen ook kunt herkennen: rust, ruimte en ritme.

Een ontwerp kan voor verschillende soorten tuinen, wij maken ontwerpen voor stadstuinen, daktuinen, villatuinen, flattuinen, bedrijfstuinen, openbare tuinen en parken.

Verlichting, materialen en andere details tonen wij u graag door langs de leveranciers te gaan waar wij gebruik van maken. Wij gaan pas aan uw tuin begin als het ontwerp helemaal naar uw zin is.

Samen met u bepalen we hoe uitgebreid het tuinontwerp is. Een onderdeel kan de beplanting zijn, hoe gaan we die opbouwen? Welke kleuren worden er gebruikt en wat zijn de vormen en grofheid van de planten? Daarnaast is het goed om in kaart te brengen wanneer de planten bloeien en of deze bijvoorbeeld bladverliezend zijn. Wij schetsen het complete plaatje graag voor u.