Aanleg tuinen den haag

Aanleg tuinen

Tuinen aanleggen doen we in alle vormen en maten, van heel groot rondom het huis, kantoor of anderzins. Tot relatief kleine oppervlakte zoals een voortuin. De uitdaging is voor ons gelijk, hoe gaan we deze oppervlakte voor optimaal buitenplezier inzetten. Het leuke is om samen met u te bepalen waar de behoefte precies zit. Samen met u maken we een ontwerp, bij specifieke wensen kunnen wij verschillende ontwerpers en architecten inschakelen waar wij al jaren mee samenwerken. Al uw wensen bespreekbaar maken en in een design terug laten komen is onze uitdaging.

Bij ieder project starten wij met een inschatting of er grondwerk nodig is, dat is belangrijk omdat dit de basis van uw buitenruimte vormt. Denk aan planten die slecht groeien op een natte of juist hele droge ondergrond. Of oprijlanen die al snel na oplevering beginnen te verzakken. In nieuwbouwwijken is de grond rondom vaak onbruikbaar, vette nattige klei.

Uw buitenruimte kunnen wij uitgraven, omspitten en egaliseren. Daarvoor werken we samen met leveranciers van zand, grond en ander materiaal. U hoeft nergens naar om te kijken. Met veel plezier graven we vijvers, geulen of struiken uit. Denk ook aan het uitgraven van de wortels van grote bomen of struiken.

Bestrating is een belangrijk onderdeel van iedere buitenruimte of het nu gaat om kantoorpand of binnentuin. Wij adviseren in het gebruik van steensoort en kunnen u desgewenst meenemen langs onze leveranciers om de juiste steen te vinden. Daarna gaan wij het zandbed op hoogte brengen, het zand aantrillen en in laten zaken, egaliseren, leggen van de stenen, aftrillen van de stenen en als laatste het invegen. Door deze stappen nauwkeurig te volgen heeft u geen last van verzakkingen of plasvorming.

Planten, bomen en hagen, een ruimte kan eigenlijk niet zonder. Het is vaak bepalend voor het gevoel die een ruimte geeft. Samen met u komen we tot de ideale combinatie van grote en kleine planten, daarnaast houden we rekening met het onderhoud, als u van tuinieren houdt zijn bloemen die een intensieve verzorging nodig hebben een prachtige aanvulling. Bent u iets minder bereid om te snoeien en te knippen dan is het misschien slim om praktische bomen en hagen te plaatsen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van ieder soort plant. Na het planten van uw planten kunnen we u bijstaan in het onderhoud ervan. Neem daarvoor contact op via onderstaande button.
Contact